fbpx

Stănescu Alexandru

Fapte cheie

29 de ani.

In anul 2013, Alexandru a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Transilvania din Brasov, iar in 2015 acesta a absolvit studiile universitare de masterat ale aceleiasi facultati.

In anul 2017, profitand de experienta acumulata anterior in domeniul juridic, domeniu care se isi gaseste utilitatea in orice alta ramura a industriei, a devenit Sales Associate in cadrul Companiei RE/Max Central Brasov, companie ce face parte din cea mai mare franciza imobiliara la nivel mondial.

Biografie

In anul 2013, Alexandru a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Transilvania din Brasov, iar in 2015 acesta a absolvit studiile universitare de masterat ale aceleiasi facultati.

Timp de 8 ani acesta a lucrat in domeniul juridic, pe post de consultant juridic, capatand astfel o mare experienta in ceea ce priveste legalitatea tuturor actiunilor intreprinse de orice societate comerciala care incheie o tranzactie imobiliare, oferind consultanta si veghind ducerea la bun sfarsit a acesteia.

In anul 2017, profitand de experienta acumulata anterior in domeniul juridic, domeniu care se isi gaseste utilitatea in orice alta ramura a industriei, a devenit Sales Associate in cadrul Companiei RE/Max Central Brasov, companie ce face parte din cea mai mare franciza imobiliara la nivel mondial. Cu aceasta ocazie a absolvit o serie de cursuri de vanzari recunoscute mondial, in cadrul trainingului international RE/Max.

In perioada 2017-2019, aceasta a ocupat postul de manager de vanzari in cadrul unui alt proiect imobiliar din Brasov, pe care l-a dus la bun sfarsit cu succes.

Astfel, Stanescu Alexandru are o mare experienta in domeniul vanzarilor si a relatiilor cu clientii, putand ajutand orice client sa faca cea mai buna alegere.

Companie

RE / Max Central Brasov

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis

Works with AZEXO page builder