fbpx

Loredana Mihaela Calota

Fapte cheie

30 de ani.

În 2014, Loredana a absolvit Facultatea de Construcții a Universității Transilvania din Brașov, primind o diplomă de inginer civil și industrial.

În ultimii 6 ani, a lucrat ca inginer la repararea și întreținerea echipamentelor tehnologice la Uzina de ciment Hogiz, care face parte din grupul de companii CRH Ciment, cel mai mare producător de materiale de construcție din România.

Biografie

În 2014, Loredana a absolvit Facultatea de Construcții a Universității Transilvania din Brașov, primind o diplomă de inginer civil și industrial.

În ultimii 6 ani, a lucrat ca inginer la repararea și întreținerea echipamentelor tehnologice la Uzina de ciment Hogiz, care face parte din grupul de companii CRH Ciment, cel mai mare producător de materiale de construcție din România. Din 2017, este manager pentru dezvoltarea investițiilor și reconstrucția uzinei.

La CRH Hoghiz, Loredana a gestionat proiectele astfel:

Extragerea, transportul, depozitarea și dozarea prafului în cuptor; instalarea transportoarelor metalice cu clincher și compactarea structurii de beton a fluturașului; instalarea unui sistem de reducere a NOx-ului pe bază de apă de amoniac (SNCR); compactarea silozurilor de clincher.

Loredana Calota este un inginer de înaltă calificare. Are o vastă experiență în producția de lucrări complexe de construcții.

La KRONBAU Euro Development este inginer construcrtor pentru NOUA RESIDENCE.

Proiecte

Extragerea, transportul, depozitarea și dozarea prafului în cuptor

Instalarea transportoarelor metalice cu clincher și compactarea structurii de beton a fluturașului

Instalarea unui sistem de reducere a NOx-ului pe bază de apă de amoniac (SNCR)

Compactarea silozurilor de clincher

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis

Works with AZEXO page builder