fbpx

Locație

Locație convenabilă

Noua Residence 2 este primul proiect din zona DârsteNoua Brașov (Calea București 254) și este atât de bine amplasat, încat ne întrebam cum de nu ne-am gândit mai devreme să îl dezvoltăm! Am intuit potențialul zonei de a oferi ceea ce ne dorim cu toții astăzi: SĂNĂTATE și TIMP. Pur și simplu RESPIRI NATURA (foarte aproape de padure), în timp ce EȘTI CONECTAT LA  tot ce înseamnă ORAȘ.

Când alegi să locuiești în Noua Residence 2, alegi să AI TOTUL MAI APROAPE DE TINE: acces facil către București, Șoseaua de Centură și Centrul Brașovului, conexiuni directe cu cele mai bune zone de agrement și petrecere a timpului liber din Brașov, precum și acces rapid către școală, grădinițe și marile centre comerciale ale orașului. Iar acestea sunt doar o mică parte din facilitățile ansamblului!

Aproape de natură

Șoseaua De Centură

Scoala

Grădinițe

Centru comercial

APROAPE DE NATURĂ, DAR LÂNGĂ FACILITĂȚILE ORAȘULUI

Este o oportunitate să fim primii care construiesc aici, Noua Residence 2 fiind primul complex rezidențial din zona Dârste Noua Brașov.

Un loc în care să vă simțiti aproape de natură, fără să fiți deconectați de facilitățile orașului.

Noua Residence 2 le îmbină perfect. Cu acces la DN1 și șoseaua de centură, aproape de centrele comerciale (Metro, Jumbo, Decathlon, Carrefour), cu facilități educaționale și cu spații de agrement în imediata apropiere (pădure, parc Aventura, parcul și lacul Noua, Grădina Zoologica, terenuri de tenis), este locul ideal ca să rămâi aproape de tot ceea contează.

Pădure

Parc de aventură

Parcul și Lacul nou

Grădină zoologică

Terenuri de tenis

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis

Works with AZEXO page builder