fbpx

Ionuț Spridon

Fapte cheie

39 de ani.

In anul 2004 a absolvit Universitatea “Transilvania” din Brasov – Facultatea de Constructii, obtinand Diploma de Inginer Diplomat, Specializarea Constructii civile, industriale si Agricole.

Are experienta in munca de 16 ani ca Sef de Santier.

Biografie

In cadrul Kronbau, Ionut ocupa functia de Sef Santier si este responsabil cu contractele, organizarea si controlul constructiei Complexului de locuinte NOUA RESIDENCE.

In anul 2004 a absolvit Universitatea “Transilvania” din Brasov – Facultatea de Constructii, obtinand Diploma de Inginer Diplomat, Specializarea Constructii civile, industriale si Agricole. Are experienta in munca de 16 ani ca Sef de Santier.

Ionut a lucrat la proiecte cu complexitati si scopuri diferite: Reconstrucția Grădinii Zoologice Brașov; Reconstrucția Hotelului TELEFERIC din stațiunea de schi alpin „Poiana Brașov”; Instalarea zăpezii artificiale pe pârtiile de schi din Azuga; Construirea partiilor de schii K15, K35 și K64 în Stațiunea de schi Rasnov, Construirea de centre comerciale și de divertisment Macromall, Magnolia Mall, CORESI și Brașov Business Park; Instalarea sistemului de alimentare cu energie electrica și a suporturilor liniei de inalta tensiune a șoselei de centură Brașov.

Proiecte

Zoologice Brașov

Poiana Brașov

Azuga

Stațiunea de schi Rasnov

Macromall

Magnolia Mall

CORESI și Brașov Business Park

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis

Works with AZEXO page builder