fbpx

Galerie Interioara

Cea mai înaltă calitate

Apartamentele sunt ideale pentru toate nevoile: și pentru familii cu copii, și pentru cupluri tinere, și pentru studenți sau persoane care își doresc să locuiască singure. Totodată poate fi locul perfect pentru vacanțe sau dacă îți dorești să investești.

Toate apartamentele sunt prevăzute cu terase sau logii, dar și locuri de depozitare foarte practice. În plus, la subsol există locuri de parcare subterane și spații de depozitarea bicicletelor și a schiurilor.

Toate apartamentele au ferestre largi, spații vitrate mari, sunt luminoase, însorite, și au vedere spre munți și păduri.

Design minimalist

In design-ul contemporan, baia își menține funcția principală dar capătă din ce in ce mai mult si un rol secundar, acela de sanctuar privat.

Un design contemporan cuprinde materiale si teme de design care sunt noi si actualizate in funcție de trenduri. Liniile curate domină acest stil. In modelele de băi ale proiectului nostru nu veți găsi ornamente arhitecturale care nu se vor incadra in acest tip de design.  

Simplitatea design-ului inlocuiește aglomerarea. Accentul este pus pe materialele elegante și iluminarea simplă, pentru un sentiment rafinat. Cele mai recente materiale, finisaje și tehnologie își găsesc locul în aceste modele de băi.

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis

Works with AZEXO page builder