fbpx
1. Ce tipuri de apartamente sunt disponibile?

În Noua Residence 2 oferim peste 35 de tipuri de apartamente. Puteți alege de la un apartament cu 1 cameră la unul cu 4 camere, în funcție de ceea ce ți se potrivește cel mai bine. 

2. Pot alege finisajele interioare?

Sigur. În prezent, oferim 4 opțiuni de finisare pentru apartamente, astfel încât ești liber să o alegi pe cea mai potrivită pentru tine. Totuși, indiferent de alegerea făcută, poți fi sigur că vei beneficia de materiale de cea mai înaltă calitate. 

3. Voi primi o reducere dacă plătesc în numerar?

Dacă intenționezi să plătești întreaga sumă în numerar, îți vom oferi un preț atractiv. Te rugăm să contactezi biroul nostru de vânzări pentru mai multe detalii: contactele biroului de vânzări. 

4. Pot plăti în rate?

Desigur. Împreună vom conveni asupra unui program de plată personalizat, care să-ți fie mai la îndemână. Te rugăm să contactezi biroul nostru de vânzări pentru mai multe detalii: contactele biroului de vânzări. 

5. Ce facilități există în cartierul Noua?

Noua Residence 2 se află pe bulevardul Calea București, care te duce direct în centrul orașului. Lângă reședință vei găsi școli și grădinițe, precum și supermarketuri, farmacii, bănci, cafenele, restaurante și o sală de sport. Principalele atracții sunt Parcul Aventura și lacul de agrement Noua, la doar câteva minute distanță. 

6. Cine este dezvoltatorul?

Dezvoltatorul este KRONBAU Euro Development SRL, o companie privată de dezvoltare imobiliară. A fost creată în 2018 de proprietarii companiei germane PROFIL Stahlbau GmbH. Profil are mai mult de 12 ani de experiență în construcția de fabrici, centre de afaceri, cinematografe și hipermarketuri în Rusia. Clienții companiei erau companii multinaționale europene și americane. 

 

În prezent, Kronbau are 2 proiecte în România în orașul Brașov: 

Noua Residence 1

Noua Residence 2

7. KRONBAU are programele „Prima casă” și „Rata dezvoltatorului”?

Nu, din păcate, pentru moment aceste programe nu sunt disponibile pentru apartamentele achiziționate de la noi. 

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis

Works with AZEXO page builder