fbpx

Homepage

APROAPE DE NATURĂ, DAR LÂNGĂ FACILITĂȚILE ORAȘULUI

Ne aflăm la cel de-al al doilea proiect în Brașov și ne-am prospus să construim locuințe rezistente pentru cei care își doresc să fie aproape de natură, dar să rămână conectați la facilitățile orașului.

Fiecare apartament este proiectat ca să permită vederea la munte și pădure, fiind prevăzut cu ferestre largi și terasă sau logie. Spațiile de depozitare și locul de parcare supra sau subteran, sunt disponibile fiecărui apartament.

 

Calitatea vieții

Liniștea și apropierea de natură, la care se adaugă priceperea și atenția noastră acordată proiectului până la cele mai mici detalii fac din Noua Residence 2 cea mai bună alegere, ce va aduce calitate vieții de familie.

Fii unul dintre cei care apreciază calitatea. Calitatea aerului respirat, calitatea apartamentului în care trăiești, calitatea vieții de familie. Un trai fericit înseamnă un stil de viață fericit. Noua Residence 2 e noua ta atitudine față de viață.

Apartamente

Noua Residence 2 va cuprinde 155 de apartamente, spații comerciale la parter, subsol cu locuri de parcare și locuri de depozitare, locuri de parcare supraterane, spații verzi și un loc de joacă pentru copii. Viitorii proprietari ai Noua Residence 2, locatari sau investitori, vor putea alege din mai multe tipuri de compartimentări (garsoniere, aparamente cu 2, 3 și 4 camere).

CAUTA APARTAMENTE

Suprafata (mp)
Etaj
Pret (€k)
T2
azt-count
Available
T3
azt-count
Available
T1
azt-count
Available

Locație

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis

Works with AZEXO page builder