fbpx

Despre Proiect

Credem că în cadrul potrivit, cu resursele potrivite și o comunitate puternică, orice este posibil. 

Noua Residence 2 construiește acest cadru pentru comunitatea locală din Brașov, pe care o susține în demersul formării unor prietenii pe viață.

PLATOU

Care este conceptul?

Am ales crearea unor spații în aer libere cu o panoramă impresionantă atât asupra naturii din imediata apropiere, cât și a orașului.

Diminețile în care îți poți savura cafeaua pe terasă și serile petrecute cu prietenii sunt doar câteva dintre avantajele care stau la baza achiziționării unui apartament în ansamblul rezidențial Noua Residence 2.

Platoul, așa cum am decis noi să îi spunem – este într-o măsura nucleul comunității Noua Residence 2 și în același timp, locul care vă va oferi amintiri de neuitat.

Ne aflăm la cel de-al treilea proiect în Brașov și ne-am prospus să construim locuințe rezistente pentru cei care își doresc să fie aproape de natură, dar să rămână conectați la facilitățile orașului.

Apartamente

Noua Residence 2 va cuprinde 155 de apartamente, spații comerciale la parter, subsol cu locuri de parcare și locuri de depozitare, locuri de parcare supraterane, spații verzi și un loc de joacă pentru copii. Viitorii proprietari ai Noua Residence 2, locatari sau investitori, vor putea alege din mai multe tipuri de compartimentări (garsoniere, aparamente cu 2, 3 și 4 camere).

SINGLE ROOM

O garsonieră poate fi un spațiu aerisit și modern, mai ales că îți oferim o suprafață suficientă pentru o locuință permanentă sau una de vacanță!

2 CAMERE

Apartamentele noastre de 2 camere sunt ideale atât pentru familii cu copii/cupluri tinere, cât și pentru studenți sau persoane care își doresc să locuiască singure.

3 CAMERE

Apartamentul ideal pentru familiile cu copii sau pentru cupluri tinere. Se distinge prin spațiile foarte generoase, dotarea cu spații de depozitare și prin faptul că dormitorul matrimonial are baie proprie, dressing de 5 mp și iesire în logie.

4 CAMERE

Se remarcă prin suprafața utilă a apartamentului de 132 mp și prin terasa semi-acoperită de 90 mp. De asemenea, priveliștea este superbă: dispus pe trei puncte cardinale, având soare pe tot parcursul zilei, poți admira atât munții din jur, cât și natura din apropiere.

Fiecare apartament este proiectat ca să permită vederea la munte și pădure, fiind prevăzut cu ferestre largi și terasă sau logie. Spațiile de depozitare și locul de parcare supra sau subteran, sunt disponibile fiecărui apartament.

Calitatea Vieții

Linistea si apropierea de natura , la care se adauga priceperea si atentia noastra acordata proiectului pana la cele mai mici detalii fac din noua residence cea mai buna alegere , ce va aduce calitate vietii de familie.

Fii unul dintre cei care apreciaza calitatea aerului respirat, calitatea apartamentullui in care traiesti , calitatea vietii de familie, Un trai fericit inseamna un stil de viata fericit. Noua Residence 2 e noua ta atitudine fata de viata.

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis

Works with AZEXO page builder